BoostBusters bok Förbränningsmotorns gasväxling och överladdning finns för omgående leverans på svenska och engelska.

Vår bok är en fortsättning på – eller komplement till – böcker i grundläggande förbränningsmotorteknik såsom boken Internal Combustion Engine Fundamentals av John B Heywood. Till skillnad från grundläggande litteratur i förbränningsmotorteknik, som har fokus på vad som händer i motorn när ventilerna är stängda, är BoostBusters bok fokuserad på förloppen med öppna ventiler.

Boken är jämförbar med böckerna Design and Simulation of Four-Stroke Engines och Design and Simulation of Two-Stroke Engines av Professor G P Blair, men är bredare, mer tillämpad och innehåller dessutom betydligt mer överladdningsteknik. Den bygger på BoostBusters tidigare kompendieserie, som du kanske känner till, men tar som bok signifikant mindre plats i väskan. Dessutom innehåller boken en hel del mer material och är helt i färg. Priset är lite drygt hälften av den tidigare kompletta kompendieserien.

Här hittar du en (engelskspråkig) pdf-fil om boken – ladda ned och läs.

Vår bok, som ges ut av förlaget JURE, är definitivt mer lättläst än gängse litteratur för förbränningsmotorteknik; speciellt i kombination med BoostBusters kursprogram på 40 föreläsningstimmar kan man påstå att alla personer med ett grundläggande intresse för förbränningsmotorteknik kan tillgodogöra sig materialet. Kursprogrammet bryts helst ner i fem olika delar, men vi figursyr gärna kurser efter kundens önskemål.